• Een blijvend geschenk
    Een blijvend geschenk
  • Een heerlijk vooruitzicht
    Een heerlijk vooruitzicht

Fles met zeefdruk

Kies voor lekkere wijn met een prachtige wens of felicitatie, nostalgisch gedrukt op een fles. Een mooi en origineel zakelijk cadeau, dat veelal gebruikt wordt door verenigingen en bedrijven als promotionele gift of als bedankje.

Persoonlijk
Op de rode, witte of rosé wijnfles komt uw eigen afbeelding, tekst of logo. Zo geeft u een prachtige fles met een hoge attentiewaarde. In overleg kiezen wij met u uit diverse heerlijke wijnen. Het is ook mogelijk om zelf een fles aan te leveren mits de etiketten zijn verwijderd.

Eén kleur
De  flessen worden onder andere door middel van zeefdruk gedrukt. Voor een duidelijke en mooie  afdruk is vooral één kleurdruk geschikt. Wij adviseren hiervoor om alleen de kleur wit te nemen, omdat deze het beste zichtbaar is op de flessen. Verkrijgbaar vanaf 250 stuks.

Van wijnfles tot olielamp
Bedrukte flessen, een appetijtelijk en betaalbaar relatiegeschenk waar u eenvoudig een erg mooie olielamp van maakt wanneer u het wijnfles olielampje erbij geeft. Een écht promotioneel cadeau voor altijd. Iluminii, gespecialiseerd producent van prachtig bedrukte flessen met duidelijke en krasvaste zeefdruk.

Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden

terug naar producten