• Een pracht geschenk
    Een pracht geschenk
  • Zr exclusief
    Zr exclusief

Waxinelicht bedrukt

Onze kwaliteit maxi theelichten voorzien van uw persoonlijke tekst of logo zijn een handzame en betaalbare manier om uw klanten iets erg moois te geven. Met dit exclusief relatiegeschenk kunt u slim zaken doen.

Lange brandduur
De maxi theelichten hebben niet alleen een fraai uiterlijk. Ze hebben ook nog eens een lange brand duur van circa 10 uur en branden geheel zuiver op. De aluminium cups waar uw persoonlijke boodschap op staat, zijn herbruikbaar door er eenvoudigweg een nieuw wax maxilicht in te plaatsen.

Verschillende soorten cups
Het lichtspel tussen het waxinelicht vlammetje, de metalen tinlabels en de aluminium cups is in een woord schitterend te noemen. U kunt kiezen uit zilverkleurige of goudkleurige cups. Ook het metalen tinlabel kan in zilver, goud, koper of messing.

Een uniek product voor meerdere doeleinden
Een uniek promotioneel product voor bijvoorbeeld evenementen, bedrijfsfeesten, uitvaart, crematie, kerk, beurs, als businessgeschenk of in een geschenkenpakket. De waxinelichten kunnen door ons ook verpakt worden in handige transparante giftkokers waardoor dit promotionele product een nog hogere attentiewaarde krijgt. Iluminii, uw betrouwbare en gespecialiseerde leverancier van chic en exclusief bedrukte maxi-theelichtjes.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

terug naar producten