• Prominent aanwezig
    Prominent aanwezig
  • 'n verfrissend geschenk
    'n verfrissend geschenk

Huisparfums bedrukt

Een frisse manier om uw klanten te benaderen of te bedanken met de moderne en attractieve designs. U kunt kiezen uit een enorme variatie aan geuren en modellen. 

Positief en subtiel promotioneel aanwezig zijn met Bolsius geurverspreiders
Bolsius met zijn heerlijke geuren die langdurig sterk ruiken verkrijgbaar in glazen diffusers of als trendy geurchips met theelichtjes brander. Met dit geschenk, natuurlijk voorzien van uw eigen bedrijfslogo, bent u heerlijk geurend en prominent aanwezig bij uw relaties. Deze milieuvriendelijke geurverspreiders respecteren alle wettelijke normen en zijn volstrekt onschadelijk. Dat is slechts een van de redenen waarom deze premium huisparfum een goed relatiegeschenk is. 

Overal neer te zetten
Een Bolsius geurglas of geurchip brander is overal te plaatsen binnen het bedrijf, van balie tot aan kantine en zelfs in de toiletten. Uw promotionele boodschap zal maandenlang zichtbaar zijn voor iedereen. Een betaalbare manier om langdurig en zeer positief aanwezig. Iluminii, dé betrouwbare en gespecialiseerde leverancier van bedrukte diffusers, interieurgeuren en geurchips branders.

 

Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden

terug naar producten