• Heerlijk geurende bedrijfspromotie
    Heerlijk geurende bedrijfspromotie

Geurkaarsen bedrukt

Een mooier relatiegeschenk is haast niet denkbaar want met een bedrukte Bolsius geurkaars heeft u letterlijk een topper in handen. Geparfumeerde geneugten, sfeervolle vlam, een langdurige brandduur en eventueel ook in een herbruikbaar glas om een kaars, theelicht of drankje in te plaatsen. En dat allemaal met uw persoonlijke bedrukking erop.

Voor welke geurkaars gaat u

Naast dat er verschillende geuren te kiezen zijn, zijn er ook diverse soorten geurkaarsen. Gaat u voor een geurkaars in een glas of voor een rustieke kaars of wellicht voor een maxi theelicht. Waar ook voor gekozen zal worden de kaarsen zulllen hun geurende en promotionele werk uitstekend doen.

Laat uw bedrijfslogo of tekst exclusief drukken op deze premium geurkaarsen
Een promotioneel geschenk met uw eigen bedrijfslogo of persoonlijke tekst, wat u met gemak en plezier aan een klant of personeel kunt geven. Een geurkaars krijgt gegarandeerd een prominent plekje in huis of op kantoor. Wilt u nog meer chic gaan dan kan er ook een gekozen worden voor een zilverkleurig tinnenlabel met uw logo, tekst of afbeelding in reliëf. Iluminii, uw betrouwbare en gespecialiseerde leverancier van bedrukte geurkaarsen.

Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden

terug naar producten