Veelgestelde-vragen

Kan ik als consument ook rechtstreeks bestellen?

Nee, consumenten kunnen niet bij ons bestellen. Verenigingen, clubs en non-profit organisaties kunnen wel bij ons relatiegeschenken en custom made producten bestellen. U moet dan wel aan aantallen denken vanaf circa 100 stuks, afhankelijk van het product.

Ik heb een winkel en wil graag bestellen, kan dat?

Ja, neem contact met ons op en wij voorzien u van de prijzen en minimum aantallen van de sfeer- en gedenkproducten. Tevens maken wij een login voor u aan zodat u direct bij de prijzen kunt en ook online een bestelling kan doorgeven.

Als designer / fabrikant / winkel / museum / souvenirshop wil ik graag mijn eigen modellen verkopen kan dat?

Ja, laat ons weten welke product en wij maken dit dan exclusief voor u. Wij denken graag creatief met u hierover mee.

Moet ik ergens een account aanmaken om te kunnen bestellen?

Bestellen gaat via de email, telefoon of via onze website. Neem eerst met ons contact op en wij voorzien u van een login of prijslijst. U kunt ook het offerte formulier gebruiken, er wordt dan contact met u opgenomen over en een aanbieding gemaakt.

Ik heb een webwinkel en graag zaken met jullie doen maar middels dropshipment, doen jullie dit?

Nee

Hoelang duurt het vervaardigen van een chic relatiegeschenk?

Dit hangt echt af van het geschenk en wat er allemaal nog meer bij geassembleerd voor U moet worden. Sommige gifts kunnen wij binnen een week leveren en andere duren dan toch echt weer een stuk langer. Informeer gerust hiernaar.

Kan ik ook tuin fakkels en kaarsen bestellen voor een groot evenement?

Als U een evenement heeft en daarvoor grote aantallen tuinfakkels, tuinfakkel olie en / of kaarsen nodig hebt, neemt u dan contact met ons op en wij maken u een aanbieding of helpen u met het doorverwijzen naar een van onze gewaardeerde partners.

 

Gebruik Iluminii Candle Cards wenskaarten met theelicht

Hoe gebruik ik de Candle Card ( wenskaart met theelicht )

Voordat u het theelicht aansteekt moet u deze van de wenskaart afhalen. Het de plastic houder zit met een speciale sticker vast op de wenskaart, u kunt deze plasticcup simpel van de kaart verwijderen zonder de kaart te beschadigen. wanneer u het theelicht heeft losgehaald kunt u deze aansteken. De afbeelding blijft zichtbaar tijdens het branden en drijft op het kaarsvet.

Moet ik de sticker van het theelicht halen voordat ik het aansteek?

Nee, de sticker is van aluminium en zal geen vlam pakken. De sticker met afbeelding blijft zichtbaar tijdens het branden van de kaats.

Veligheids instructies

Hoe doe ik de candle card in een enveloppe?

Draai de kaart zo dat het theelicht aan de achterzijde van de enveloppe zit. De voorkant van de enveloppe is dan mooi strak glad en eenvoudig te beschrijven en te beplakken met een postzegel. Gewoon versturen met PostNL. Tip: Beschrijf de enveloppe voordat u de kaart erin steekt.

Laat een brandende kaars nooit achter zonder toezicht, ga verantwoordt met dit product om !