Over ons

Iluminii, dé specialist in sfeer, horeca en promotionele artikelen

Iluminii is een bloeiend Nederlands bedrijf dat in 2010 gestart is en graag met de klanten meedenkt.

Hoe het ooit begon
Sfeerproducten dat is waar het mee begon en wij zijn vandaaruit gegroeid naar het veelzijdige bedrijf dat wat wij nu zijn. Na al die jaren ontwikkelen wij nog steeds unieke in het oogspringende producten die door onze klanten erg gewaardeerd worden.

Onze passie
Onze passie is het maken van originele relatiegeschenken en het leveren van schitterende sfeerproducten. We zien het als een uitdaging om van helemaal niets een in het oogspringend relatiegeschenk te maken voor uw klanten of collega’s. Dat doen wij veelal vanuit ons eigen atelier in Tilburg. Custom made is waar wij steeds meer in gevonden worden. Wij maken voor u o.a. uw eigen design kaarsen zodat u die onder eigen naam in uw winkel of als groothandel kunt gaan verkopen.

Chic, luxe en exclusieve relatiegeschenken
De kenmerken van onze relatiegeschenken: chic, luxe en exclusief. Wij bedrukken voor relatiegeschenken groothandel en bedrijven ondermeer wijnflessen, kaarsen, geurkaarsen, wax windlichten, olielampen, waxine- en maxi theelichten. Daarnaast werken wij ook erg veel voor bedrijven die hun eigen design geur of gekleurde / gelakte kaarsen verkopen via hun kanalen. Er wordt naast kaarsen steeds meer betonnen design artikelen en combinaties van kaars met beton gekozen als design product.

Persoonlijk geven of versturen
Iluminii is de producent van creatieve en professionele relatiegeschenken. Wij zetten uw ideeën graag om in prachtige cadeaus met een promotioneel tintje. U kunt onze one of a kind gifts persoonlijk geven of per post versturen. De verzending van relatiegeschenken kunnen wij uiteraard voor u doen.

Sfeer- en horeca producten
Naast mooie relatiegeschenken is Iluminii ook de leverancier van niet alledaagse sfeer- en horeca producten. Zo omvat ons programma o.a. het schitterende en originele Living Colors en Candellana voor de sfeer en voor de Horeca Bolsius en Esschert design.

Vragen? Neem contact met ons op
Of u nu geïnteresseerd bent in onze sfeervolle producten voor in uw winkel of bij een groot evenement, of zoekt u juist een handzaam relatiegeschenk, neem gerust contact met ons op.

Jeffrey Smulders 

Iluminii, Tilburg, Nederland

Telefoon: +31 13 2111077