Bestelinformatie

Iluminii is geen webwinkel maar een gespecialiseerd bedrijf in niet alledaagse businessgifts en sfeer- en horeca artikelen. Wij leveren alleen aan bedrijven en organisaties. Naast ons assortiment sfeerproducten vindt u bij ons dan ook prachtige promotionele producten en giveaways die wij met maatwerk voor u vervaardigen. Wj vervaardigen ook vele luxe naar uw design bedachte kaarsen en beton / kaars producten onder uw merknaam zodat u ze kunt verkopen in uw winkel of uw distributiekanaal. Neem gerust online of telefonisch +31 (0)13 2111077 contact met ons op.

Hoe plaatst u een bestelling bij Iluminii?

Bestellen en betalen:
Bestellen gaat bij ons gewoon via de mail, telefoon of plaats het online via onze website nadat wij u hiervoor de link hebben gegeven. Nadat de bestelling is doorgegeven, ontvangt u per email de orderbevestiging. U ontvangt daarna van ons per email de factuur in een PDF-bestand. U dient de factuur voor levering van de goederen over te maken op ons bankrekeningnummer NL10INGB0005658626 ten name van Iluminii onder vermelding van het ordernummer. Voor betalingen vanuit het buitenland is de BIC: INGBNL2A Hoe eerder wij de betaling binnen hebben, des te sneller kunnen wij leveren. De productie van custom made producten en relatiegeschenken wordt veelal pas opgestart na ontvangst van de betaling. Voorraad producten worden binnen 5 werkdagen aan u uitgeleverd. Minimale bestelwaarde is € 150,- exclusief 21% btw en verzendkosten.

Proefmodel of sample bestellen:
Kosten hiervoor is product afhankelijk. Proefmodellen berekenen wij aan u met de daarbij door ons gemaakte verzendkosten. Bij ordering worden deze kosten aan u gecrediteerd.

Kosten van een relatiegeschenk of custom made product:
Ieder relatiegeschenk of custom made is natuurlijk anders en bij grotere aantallen zal ook de prijs vaak aanzienlijk dalen. Aantallen beginnen veelal vanaf 100 stuks. Vraag gerust bij ons een offerte aan met staffel zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Wellicht is het juist beter om van een product iets meer te bestellen en op voorraad te nemen. Veel van onze producten zijn tijdloos en wij denken graag met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Levertijd:
Bij voorraad producten is de levertijd circa 5 werkdagen. Bij niet voorraad producten kan dit varieren tussen de één en vier weken. Voor promotionele artikelen geldt één tot zes weken. Voor custom made artikelen geldt door de regel 8 weken na goedkeur sample of digitale drukproef. Alles is afhankelijk van het artikel, wat uw exacte wensen zijn, de goedkeuring van de digitale drukproef, het jaargetijde en de ontvangst van betaling. Een mooi en uniek product met maatwerk kost tijd, houdt u hiermee rekening.

Aanlevering artwork, logo en/of foto voor op uw relatiegeschenk:
Voor het meest optimale resultaat vragen wij om uw logo / artwork aan te leveren in Adobe Illustrator (AI, EPS of PDF bestanden). Deze bestanden zijn namelijk opgemaakt in vectoren. Uiteraard kan u ook een JPG-bestand, GIF-bestaand of iets dergelijks in hoge resolutie aanleveren, maar vaak moet onze vormgever het bestand nog in vectoren omzetten.

U heeft zelf geen artwork ideeën of artwork
Wij kunnen voor u ook het artwork maken en dat ter goedkeuring aan u voorleggen. Houdt u wel rekening met extra kosten omdat wij hiervoor ook een designer moeten inhuren. Gemiddeld genomen is een vormgever een uur bezig om het artwork voor u te maken. Wij rekenen daarvoor € 50,00 excl. btw per uur. Deze prijs geldt ook om uw bestanden aan te passen mochten deze niet bruikbaar zijn.